måndag 31 januari 2011

Geisha Mousse

Geisha mousse är väldigt gott!!!Mums.Detta recept har jag hittat på kalasgott .4port.


50g geisha
2msk florsocker
2st ägg
2dl vispgrädde


1.smält geisha tillsammans med florsocker i vattenbad.Låt svalna.
2.skira äggen.vispa äggvitorna till ett hårt skum och vispa ner äggulorna i
den avsvalnade chokladen.
3.vispa grädden hårt och vänd ner den och äggvitefluffet i chokladen.
4.rör moussen jämn
5.häll upp i glas/formar och ställ kallt i minst 4h.

Så detta är mitt bidrag till månadens sötsak

3 kommentarer:

  1. Älskar Geisha!! Måste nog testa denna!

    SvaraRadera
  2. Både ser och låter underbart gott!

    SvaraRadera
  3. det är gott!!!jag älskar geisha också,jag tog 50g men det skadar nog inte att stoppa i någon mer geisha!!!=)

    SvaraRadera